Spatiu pentru birouri, 450 mp utili, situat in cartierul Andrei Muresanu!

Descriere spatiu birouri

Rower Estate va propune spre inchiriere o casa interbelica eleganta gandita pentru a fi folosita drept spatii pentur birouri, perfecta pentru activitati profesionale. Situata pe un teren generos de 1219 mp, aceasta resedinta impresionanta ofera 450 mp utili, fiind ideala pentru diverse utilizari profesionale.

Casa se desfasoara pe trei niveluri (D+P+M), fiecare oferind spatii bine compartimentate si functionale. La demisol, veti gasi 3 camere, potrivite pentru depozitare, birouri sau alte activitati. Parterul se distinge prin 5 camere luminoase si spatioase, in timp ce mansarda ofera un spatiu intim si confortabil, cu 1 camera open space ideale pentru birouri sau spatii de recreere. Proprietatea dispune de 3 bai, asiguranduse confortul necesar.

Imobilul a fost reconditionata, pastrandu-se farmecul arhitecturii interbelice, dar integrand facilitati moderne precum centrala termica proprie, sistemul de alarma, videointerfon, automatizare porti, aer conditionat. In plus, proprietatea beneficiaza de 8locuri de parcare, o facilitate rara si extrem de valoroasa.

ID intern: ROW3654



ID Oferta: ROW3654

Pret Inchiriere: € 5,000+TVA
Zona:Andrei Muresanu
Suprafata utila:450 mp
Reper:Cartierul Andrei Muresanu
Tip Spatiu:Vila
Dispunere:Compartimentat, Open space
Clasa Birouri:B
Stadiu:Finalizat
An Constructie:1920
Acces:Auto, Autobuz, Pietonal
Actualizat la: 6 Septembrie 2024
Numar de afisari: 97

Caracteristici generale

  • Locuri Parcare: 8/in curte
  • Incalzire: Centrala Termica
  • Finisaje:  plansee beton, ferestre lemn, term. pvc, podele gresie, parchet
  • Utilitati: Apa, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet
  • Alte Dotari: Aer Conditionat, Internet, Parcare sistematizata, Priza de date, Sala consiliu, Senzor incendii, Sistem alarma
0770-30.64.42 office@rower-estate.ro