Spatiu pentru birouri, 137 mp utili, situat in zona Ultracentrala!

Descriere spatiu birouri

Rower Estate va propune spre inchiriere un spatiu pentur birouri de 137 mp utili, care este situat intr-o cladire ultracentrala, oferind acces facil si o locatie de prestigiu in inima orasului. Biroul se afla la etajul 1 si este ideal pentru o gama variata de activitati profesionale, datorita facilitatilor moderne si a designului primitor.

Spatiul beneficiaza de o zona comuna de bucatarie, partajata cu celelalte spatii din cladire, alaturi de un grup sanitar. Accesul in cladire se face pe baza de cartela magnetica, asigurand securitate si control. Liftul pentru persoane faciliteaza, iar aerul conditionat asigura un mediu confortabil pe tot parcursul anului.

Zona este foarte accesibila, fiind situata in centrul orasului, ceea ce faciliteaza atat deplasarile angajatilor, cat si intalnirile de afaceri. Cladirea se remarca printr-un design modern si primitor.

ID intern: ROW3643



ID Oferta: ROW3643

Pret Inchiriere: € 1,370+TVA
Zona:Ultracentral
Suprafata utila:137 mp
Reper:Sora Shopping Center
Tip Spatiu:Cladire birouri
Dispunere:Open space
Clasa Birouri:B
Stadiu:Finalizat
An Constructie:2000
Acces:Auto, Pietonal
Actualizat la: 28 Iunie 2024
Numar de afisari: 21

Caracteristici generale

  • Incalzire: Centrala Termica
  • Finisaje:  plansee beton, ferestre term. pvc, podele gresie, parchet, podele industriale
  • Utilitati: Apa, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet
  • Alte Dotari: Aer Conditionat, Fatada de sticla, Interfon, Internet, Lift persoane, Priza de date, Senzor incendii, Sistem alarma, Usa intrare sticla
0770-30.64.42 office@rower-estate.ro